es-JulKlapp från Kul&Reko

03.01.2022

DeVi betyder på Latin // Om jag - Jag vet

En Tio timmars Workshop med femstjärniga resultat för de många som redan gått igenom de tio tillfällen i olika former. Det finns DeVi Coaching för 1-1, i den mindre gruppen eller i större grupper av 10-20 personer. 

En upplyftande Coaching som ger var och en utrymme att ta plats i den fjärde industri revolutionen. Få utrymme att ventilera och greppa situationen i en Syntes. Resultatet har under de tre år vi har använt den här formen av Coaching varit mångfaldiga och uttryck som. "Nu förstår jag, nu har ljuset klarnat, proppen har lossnat" är frekventa. 

Många är låsta och fast i rädslor för det är mycket som förändras i dagens samhälle. Det går fort och även om vi vet en hel del så är det för många otryggt vilket leder till att många och mycket står stilla i väntan på.....  Vi välkomnar dig in på MarketPlace och var med och få en egen DeVi Coaching i December.  Kursen blir skräddarsydd för den grupp som får vår Julklapp i år. 

I Högdalen på högdalsgången 13 kan du komma in och se vårt Showroom och ta del av våra tjänster och produkter.  Välkommen!