2012-2022 Bbeabridge 

26.01.2022

Portfolio Bbeabridge den ideella organisationen startas upp i Muel, Spanien 2012

2014 Blir Bbeabridge officiellt en ideell förening med organisationsnummer och allt med det. Första Event i Norrtälje, andra i Stockholm, 2015 tredje i Alvik Kulturhus tryck här. Dagny blir ambassadör och Gudmor, vi gör en Julkalender tillsammans, tryck här. 2016 vi gör ett ytterligare Event, tryck här,  och komponerar musiken till vår fredslåt "Ingen Fara" tryck här, Julkalender och samlar in pengar till Stadsmissionen. 2017 vi lanserar vår fredslåt på ett äldreboende, tryck här. Therése Neamé blir vår andra ambassadör.  Vi gör en mängd aktiviteter som att vi målar mandalas etc., tryck här, Julkalender med Dagny som alla år. 2018 Julkalender och språkevent. Vi får kulturbidrag och gör musikvideo i Farsta, tryck här. 2019 Bbeabridge börjar samverka och lägga sig som en viktig pusselbit i den sociala plattformen Kul&Reko, vi gör en Julkalender och en 


Har du någon gång funderat på att gå "El Camino" men du har inte fått till det. Det finns inte tid eller rätt information, ekonomi för att få det att fungera. Nu kanske det är din tur!

2022 Kommer Bbeabridge (Tryck här) vår ideella organisation som är en viktig del i Kul&Reko att ordna resor, paketresor, individuella resor och gruppresor. Vi tror att det är viktigt att ta ett steg tillbaka i historien för att hitta våra historiska rötter. Vi lyfter upp Heliga Birgitta och mycket med det. 

En annan viktig sak är att vi kommer göra en Musik Video sommaren 2022 för att öka intresset och få resan närmare gemene man. 

Vill du vara delaktig? Kom med som medlem om du önskar så finns det en rad förmåner som du kan ta del av i förberedandet till din resa. Vill du ha en spansk buddy att öva med våren 2022, vill du ha en kurs i spanska för en liten summa. 30% på våra kurser och när du handlar vår affär. Titta gärna under fliken info

Du kan även välja att följa med med All inklusive. Se priserna nedan. Du kan få ett gratis kort på vår affär här. Tryck här.