JulkalenderDag12

Dagny Carlssons dagens ord Tryck HÄR

Monarki är en av de fyra pelare som Sveriges rike står på. Tidigare hade kungen mer att säga till om och kunde tala emot en regering om landet inte styrdes bra. I dag var det länge sen man förminskade kungens makt. Dock har Kungahuset många viktiga funktioner där de på många sätt ger Sveriges ansikte utåt. 

Här kommer en Traditionell Julhälsning från oss! 

Tryck HÄR för att se hälsningen från oss alla till er alla

Julfirandet i Sverige har inslag från hedniska, kristna, nordiska och germanska traditioner från vikingatiden och framåt. I och med Sveriges kristnande kring mitten av 1100-talet började de kristna och hedniska traditionerna att blandas. De flesta nutida traditionerna härstammar från 1800-talet och 1900-talet.

Den Bästa gåvan är en privat åsikt och för vissa är det Kärlek från en person som du kanske det är en sak en tjänst eller något annat. 

Vi vill gärna ge alla som önskar en gåva till Jul, därför har vi en tjänst som har hjälpt många människor att förstå den tiden vi lever i. En tio timmar Coaching för de första två medlemmarna idag. Tryck HÄR

Inte medlem än. Tryck HÄR

Thérese Neaimé

Ambassadör för Kul&Reko, mer exakt för en av de ideella organisationer Bbeabridge som hjälper Unga speciellt genom unga. Vi är mycket hedrade att ha en sådan stor speciell stjärna med vår sociala plattform